Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Spoznajte populárne masážne kreslo Masseria

Spoznajte populárne masážne kreslo Masseria

Masážne kreslá ponúkajú najrôznejšie typy masáží: relaxačné, regeneračné, shiatsu, 3D masáž. Môžete si nechať masírovať celé telo vrátane rúk, alebo len časti tela podľa priania. Napríklad v luxusnom kresle Masseria.

U každého programu tohto kresla môžte naviac nastaviť rýchlosť a intenzitu vykonávanej masáže a zvoliť si tak presne režim, ktorý vám vyhovuje.

Masážne kreslo rozpozná tvar vášho tela

Masáž je príjemnejšia a účinnejšia vďaka tomu, že kreslo rozpozná tvar vášho tela. Masážne kreslo inSPORTline Masseria SL-A08L umožňuje niekoľko typov masaží:

  • 3D masáž
  • zatlačenie - zovretie - masírovanie ramien
  • samostatné masírovanie
  • samostatné poklepávanie
  • kombinované masírovanie a poklepávanie

Súčasťou masážneho kresla Masseria je vyhrievaná podložka s infračerveným žiaričom s možnosťou nastavenia teploty do 70 °C. Masážne kreslo je tak doslova domácim priateľom najmä pre starších ľudí. Ale odpočiniete si na ňom po náročnej práci v každom veku.

Zaujali vás možnosti masážneho kresla? Prečítajte si, podľa čoho by ste ho mali vybrať.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky