Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Chorí si želajú masážne kreslo

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Pokiaľ sa k ťažkej chorobe pridá ešte vek, prípadne je v domácnosti viac ľudí, ktorí potrebujú náročnú starostlivosť, je každé uľahčenie života vítané. A práve masážne kreslo je dobrý pomocník, navyše vždy pripravený na použitie. Dnes už aj oveľa lacnejši a tým dostupnejší ako predtým.

Masážne kreslo sa uplatní aj pri prevencii civilizačných chorôb

Možno ste nevedeli, že mnohým vážnym ochoreniam sa dá vyhnúť zdravým životným štýlom. Odborníci hovoria až o 80 % vlastného pričinenia. Genetike a ďalším vplyvom ponechávajú len 20 %.

A ako na to? Predovšetkým je potrebné vyhnúť sa konzumácii priemyselne vyrábaných potravín, tučných a slaných jedál, alkoholu, fajčeniu a stresu. Dôležité je zaradiť aj vhodnú športovú aktivitu, ktorých je na výber skutočne mnoho. A nemusia byť ani nákladné. Môžete začať napríklad chôdzou - prirodzeným ľudským pohybom. Stačí, keď si zaobstaráte dobré topánky a na sledovanie počtu krokov šikovnú pomôcku - krokomer.

Ako doplnok, alebo pre tých, ktorí sú v pohybových aktivitách zo zdravotných dôvodov obmedzení, je potom vynikajúce masážne kreslo. Môžete si vďaka nemu dopriať najrôznejšie typy masáží, napríklad relaxačné, regeneračné, shiatsu alebo obľúbenú 3D masáž. S pomocou kresla masírujete buď komplexne celé telo vrátane rúk, alebo iba jeho vybrané časti.

Aj u masážneho kresla základnej triedy, ktoré je cenovo dostupné, nastavujete vlastné programy a môžete počítať s pamäťou jeho počítača. Kreslo je navyše tak dômyselné, že rozpozná tvar vášho tela. A vie toho ešte oveľa viac - môžete sa na to spýtať online priamo v e-shope.

Ak je vaším prianím masážne kreslo, nastal čas si ho splniť. Okolnosti sú viac než priaznivé.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky