Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Každodenná práca zďaleka nekončí na konci pracovnej doby. Najmä na ženy čaká množstvo domácich povinností, nákupy, starostlivost o deti, zvieratá a svoj čas i energiu chce takisto záujmová činnosť. Často sa stáva, že cvičenie a masáže stále odsúvame - na potom, na neskôr, až…

Povedzte už DOSŤ boľavému rannému vstávaniu

Až sa smutnou pravidelnosťou stane večerné padnutie do postele a následkom toho boľavé vstávanie - nohy sa nemôžu rozísť, krk je pricvaknutý, hlava bolí, nálada je na bode mrazu… A to ďalší pracovný deň ešte len začína. Spoznávate sa? Je to aj váš prípad? Skúste si konečne povedať - A DOSŤ! Nájdite si cvičebný program, ktorý vás bude baviť a pouvažujte o masážnom kresle, ktoré je najlepším relaxačným prostriedkom na doma, dostupným na každodenné použitie.

Čo všetko dokáže masážne kreslo

Dôležitá je najmä relaxačná masáž, ktorá telo dokonale uvoľní, odstráni bolesť a svalové napätie. K tomu regeneruje pokožku, ktorú zbavuje pupienkov aj celulitídy, čím nepriamo pôsobí aj na chudnutie. Niekedy je masáž tak účinná, že pod rukami maséra či v masážnom kresle zaspíte, čo vôbec nie je na škodu. Iba to potvrdzuje, že už ste dobrú masáž naozaj potrebovali.

Okrem relaxačnej masáže ponúkajú masážne kreslá tiež masáž regeneračnú, shiatsu alebo 3D, ktorá je najobľúbenejšia. Jednotlivé masážne hlavice a airbagy sa pri nej pohybujú všetkými smermi, teda hore, dole, dopredu, dozadu a do strán. U 3D masáže máte pocit, ako by vás masírovalo niekoľko dlaní a prstov zároveň.

Ešte pokročilejšie kreslá ponúkajú dokonca masáž, pri ktorej sa cítite ako v stave beztiaže. Vyhľadávaná je tiež funkcia vyhrievania chrbta a kolien. Zdá sa vám to skoro ako sci-fi? Napriek tomu je to už realita. Niečím sa celodenné sedenie či státie v práci predsa kompenzovať musí a vedecké tímy skutočne nezaháľajú.

Na masážnom kresle si môžete nechať namasírovať celé telo vrátane rúk, alebo len jednotlivé časti podľa momentálnych potrieb. Alebo si vytvorte vlastný masážny program a uložte si ho do pamäte. Aj najlepší masér si nebude do detailu pamätať, čo vám minule urobilo mimoriadne dobre, ale kreslo to dokáže. Navyše ho máte k dispozícii v domácom pohodlí.

Vianoce sú tu za pol roka, to utečie rýchlo, čo začať premýšľať o masážnom kresle? Do dnešnej doby je to darček nad darčeky - pre kohokoľvek.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky