Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

Masážne kreslá sú na našom online trhu pomerne nové, takže na dostatok recenzií ešte čakáme. Už prvé názory užívateľov sú však priaznivé:

"Masážne kreslo sa mi páčilo preto, že vyzeralo jednoducho a hladko. Zatiaľ párkrát vyskúšané a spokojnosť. Predtým sme nemali masážne, ale iba vibračné kreslo, ale toto je skoro ako masérske ruky. Výborné aj na nohy, prekrvenie. Zatiaľ nemám čo vytknúť."

"Pri  mojom a manželkynom kancelárskom zamestnaní a dvoch deťoch, ktoré rovnako sedia v škole, je to až nečakane príjemné uvoľnenie na masážnom kresle... Celá família je spokojná. Ďakujem za toto masážne kreslo a vrelo ho odporúčam."

Z internetovej diskusie na Masáže.info o masérskych kreslách vyplýva, že je táto pomôcka dobrou alternatívou masáže, keď potrebujete rýchlu úľavu od bolesti alebo relaxáciu. Kreslá používajú aj maséri a sami to zdôvodňujú tým, že "kováčova kobyla chodí bosá".

Je to jednoducho labužníctvo, nechať sa večer masírovať pri televízii

Jeden z diskutujúcich kúpil masážne kreslo svojim rodičom, ktorí mali problémy s chrbticou. Ďalší sa zaujímal o to, či toto kreslo časom neskončí ako väčšina rotopedov, teda ako vešiak na šaty a podobne. Za čas sa onen pochybujúci dočkal odpovede, a to takejto: "Michal, dobrý deň, zdravím vás po 2 rokoch ... Kreslo v kúte neskončilo, rodičia si ho strážia ako oko v hlave, nakoniec sme si ho kúpili aj my a sme moc spokojní - je to proste labužnictvo, nechať sa večer masírovať pri televízii, hlavne lymfatické masáže na nohy sú super."

Čím masážne kreslo predčí maséra

Najnovšie masážne kreslá umožňujú dokonca stav beztiaže - funkciu, vďaka ktorej sa kreslo pomocou automatického polohovateľného systému dostane do takej polohy, počas ktorej sa pri masáži cítite ako v stave beztiaže. Vďaka tomu vaše telo zažíva maximálny stupeň uvoľnenia. Uznajte, kto by ho v dnešnej hektickej dobe nepotreboval?

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky