Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Lymfatické masáže v masážnom kresle

Lymfatické masáže v masážnom kresle

Lymfatická masáž je jemná masáž, ktorá aktivuje a podporuje tok lymfy, odvádza toxíny, a tým zlepšuje vaše zdravie.

Lymfatická masáž patrí medzi jemné masáže. Jej úlohou je podporiť odtok lymfy (telesnej tekutiny) a odvádzať toxíny z lymfatického systému. Tým zbavuje telo škodlivých látok, zlepšuje imunitu a celkovo zdravie organizmu.

Prínosy lymfatických masáží

  • upravuje a zlepšuje metabolizmus
  • odvodňuje - zmenšuje opuchy a edémy
  • zmierňuje únavu a uvoľňuje stres
  • môže pomôcť aj proti poruchám spánku
  • detoxikuje organizmus
  • a celkovo ho regeneruje

Lymfatické masáže sú vďaka svojim účinkom na človeka veľmi príjemné a uvoľňujúce. Patia taktiež medzi relaxačné masáže. A pozor - ďalším prínosom je aj odbúravanie celulitídy. Preto sú lymfatické masáže veľmi vyhľadávané  medzi ženami.

Ideálnu lymfatickú masáž vám vykoná lymfoterapeut v masážnom salóne, ale dopriať si ju môžete aj doma, pretože ju nájdete v programoch lepších masážnych kresiel.

Masážne kreslo pre náročných - inSPORTline Mateo

Medzi drahšie a veľmi kvalitné masážne kreslá patrí aj Mateo. Pod talianskym názvom sa skrýva dizajnovo úchvatné kreslo v troch farebných variantách s veľkým množstvom prednastavených programov. Profesionálne masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž v pohodlí Vášho domova - kvalitná koža, programy vrátane lymfatickej masáže. Súčasťou masážneho kresla inSPORTline Mateo je tiež vyhrievaná podložka s infračerveným žiarením na termálnu terapiu, ktorá vyžaruje častice zlepšujúce prekrvenie, čo efektívne uvoľňuje napätie vo svaloch.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky