Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Vaša masážne kreslo zvládne rehabilitačnú masáž celého tela

Vaša masážne kreslo zvládne rehabilitačnú masáž celého tela

Či už potrebujete masáž celého tela, alebo úľavu od bolestí chrbtice, uvoľnenie svalov a kĺbov, okrem odborníkov vám všetko zabezpečí aj masážne kreslo, ktoré si môžete zaobstarať domov.

Využite programy masážneho kresla:

  • prednastavené - napríklad masáž ľahká, príjemná, uľavujúca od bolesti a masáž proti únave
  • manuálne - úplný rozsah, lokálna masáž, masáž zameraná na konkrétny bod

Rehabilitačná masáž, rovnako ako iné masáže, musia byť vykonávané bez intenzívnej bolesti a násilia. Ak cítite bolesť, svaly sa vám reflexne stiahnu a efekt je presne opačný.

Populárne masáže

Lepšie je využiť masáž preventívne, ako uvoľňujúcu relaxáciu, namiesto riešenia konkrétneho problému.

Najviac žiadaná je masáž chrbta a šije, z hľadiska rehabilitácie a relaxácie je však oveľa prospešnejšia masáž celého tela. A tú zvládne ako odborník, tak aj každé masážne kreslo. Vďaka nemu si masáž doprajete pravidelnejšie, čo sa prejaví na vašej dlhodobo zlepšenej nálade, kondícii, prílive energie a chuti do života. Čoskoro nebudete vedieť, čo sú to chronické bolesti a zlepší sa aj vaša pohyblivosť. Pravidelne vykonávaná masáž uvoľňuje kĺby, odvádza z tela toxíny, zaisťuje lepšie prekrvenie a metabolizmus.

Sú však situácie, kedy masáž nie je vhodná. Patria k nim:

  • ochorenie štítnej žľazy
  • tehotenstvo
  • nádorové ochorenia
  • infekčné a vírusové choroby

Ak sa vás netýkajú, môžete sa z kvalitnej masáže vďaka masážnemu kreslu tešiť aj každý deň. Aspoň si po príchode z práce nechajte premasírovať chrbát.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky