Kúpiť masážne kresla – e-shop

Sprievodca výberom
masážnych kresiel


Masážne kreslo  >  Vyskúšajte indickú masáž hlavy

Vyskúšajte indickú masáž hlavy

Indická masáž hlavy je veľmi žiadaná, pretože rýchlo odbúrava stres, uvoľňuje stuhnuté svaly a prináša dobrú náladu. Dokonca účinkuje aj proti migréne.

Je populárna taktiež preto, že sa dá robiť na masážnom lehátku aj v sede, kedykoľvek a kdekoľvek. Masírovaný sa pri nej nemusí vyzliekať, iba sa položí alebo usadí a nechá na seba pôsobiť príslušné hmaty.

Na hlave, tvári a šiji je veľa nervových zakončení, ktoré prinášajú potrebné uvoľnenie. Tí, ktorí ju už vyskúšali, považujú indickú masáž hlavy za jednu z najpríjemnejších wellness procedúr.

Pri tomto spôsobe masáže môžete, ale aj nemusíte použiť olej. Ak sa pre neho rozhodnete, vyberte najlepšie ľanový alebo kokosový, obaja v bio kvalite. Niekedy sa pred indickou masážou praktizujú olejové zábaly hlavy trvajúci 20 minút.

Indickú masáž hlavy sa môžete naučiť:

  •     podľa niektorého ukážkového videá na youtube
  •     na základe odbornej literatúry
  •     v odbornom masérskom kurze

Indickú masáž možno robiť aj laicky, napríklad s partnerom. Len si dajte pozor na to, aby masírovaného nič nebolelo. Zaraďujte iba jemné a príjemné hmaty, riaďte sa intuíciou. Alebo použite masážne kreslo. Prajeme vám krásne zážitky.

Zdieľajte článok



Odporúčame masážne kresla






Ďalšie novinky

Masážne kreslo - najlepší relaxačný prostriedok

Dobre vykonaná relaxačná masáž uvoľní nielen svaly, ale predovšetkým myseľ. Každý civilizovaný človek by si ju mal pravidelne dopriať. Ak z časových dôvodov nestíhate maséra, je výborným riešením domáce masážne kreslo.

Chorí si želajú masážne kreslo

Sušička bielizne, rotoped, bicykel, vodiaci pes, navigácia a tiež masážne kreslo - to všetko patrí medzi želania chorých ľudí, ktoré odkrývajú na charitatívnych akciách.

Masážne kreslo sa dá porovnať s rukami maséra

Masážne kreslo umožňuje intenzívnu masáž celého tela, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek potrebujete, a to v pohodlí vášho domova. Podľa ohlasov používateľov je výkon masážneho kresla takmer porovnateľný s výkonom maséra.

všetky novinky